Ấn phẩm:

Impact of asset structure on capital structure of listed food and beverage enterprises on the Vietnamese stock market

Đang tải...
Hình ảnh thu nhỏ

Xem mô tả

0

Xem & Tải

0

Tóm tắt
Determining an optimal capital structure for a business is challenging due to the influence of various factors. This study collects data from 30 food and beverage (F&B) enterprises during the period from 2017 to 2023 to analyze the impact of asset structure on the capital structure of these enterprises. The research results show that the ratio of tangible fixed assets is positively correlated with the capital structure of businesses. Additionally, the study indicates that the capital structure is also affected by the Revenue growth rate, Profitability, Firm size, Firm age, and Current ratio.
Mô tả
Tác giả
Nguyen Thi Minh Hanh PhD
Tác giả khác
Người hướng dẫn
item.page.field1
Nhà xuất bản
Học viện Tài chính
Năm xuất bản
2024
ISSN tạp chí
Nhan đề tập
Từ khóa chủ đề
Asset structure , Capital structure , Debt ratio , Tangible fixed assets
Địa chỉ truy cập
Vui lòng sử dụng ứng dụng DRM AOF để đọc tài liệu số

Thực thể liên kết

Kết quả tìm kiếm tác giả/Nhà nghiên cứu

Tìm kiếm của bạn không trả về kết quả. Bạn có gặp khó khăn khi thực hiện tìm kiếm? Hãy thử lại bằng cách đặt từ khóa tìm vào trong cặp dấu ngoặc kép